speaker-info

Ignas van Schaik

producent

Voor de EMS FILMS producties De Nieuwe Wildernis en Holland, natuur in de delta was Ignas van Schaick verantwoordelijk voor de uitvoering van de productie, het educatieve pakket, de marketing, de sponsoring en partnerships van de films.

 

Hij begon zijn carrière als uitgever milieuwetgeving bij de  Staatsuitgeverij en is inmiddels al meer dan 20 jaar actief in de mediawereld. Ignas van Schaick heeft veel ervaring in de ontwikkeling van crossmediale concepten en e-commerce, onder andere voor boeken, magazines, verzamelwerken, dvd’s, games, evenementen en digitale media. In Nederland is hij een aantal jaar verantwoordelijk geweest voor de home-entertainment exploitatie van merken als BBC en Discovery Channel en later als uitgever bij National Geographic en het wetenschapstijdschrift Quest. Daar was hij verantwoordelijk voor de verbreding en lokalisering van het merk door de ontwikkeling van brand extensions.

Inmiddels als producent en co-owner van EMS FILMS in voorbereiding van twee nieuwe bioscoopproducties die in 2017 (De Wilde Stad) en 2018 (De Wilde boerderij) zullen uitkomen.

Mijn Sessies

DE WILDE STAD

Theater 1

De Wilde Stad: schetst een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, namelijk dat van, de vaak door de mens onopgemerkte inwoners, de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken. Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, […]

Broadcast Film Masterclass
MEER LEZEN