Route naar het AV Festival 2018

de Kromhouthal

 

 

GVB AV Festival Veerpont 
Je kan gebruik maken van de AV Festival pont verbinding tussen het Amsterdam Centraal Station en de Kromhouthal. Je neemt deze pont naar vanaf het Centraal Station, Waterplein West (de linker pont als u met uw rug naar het station staat). Deze pont vertrekt elk halfuur en brengt u direct naar de Kromhouthal.

 

Lopend / Fiets vanaf Amsterdam Oost
Vanaf het veerstation Azartplein vertrekt het Oostveer naar Amsterdam-Noord. Deze pont gaat drie keer per uur en brengt u binnen 5 minuten naar het IJplein. Vertrektijden vanaf Azartplein naar Zamenhofstraat zijn 10, 30 en 50 minuten na elk uur. Van de Zamenhofstraat naar Azartpleing zijn de vertrektijden 04, 24 en 44 minuten na elk uur. 

Hilversum Media Park
De snelste en leukste manier om vanaf het Media Park naar het AV Festival te komen is met de trein naar het Amsterdam Centraal Station en aansluitend de AV Festival pont. De treinen vertrekken elk kwartier, om het half uur is er een directe verbinding.

 AUTO
Adres voor routeplanner:
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

Parkeren vlakbij de Kromhouthal kan op het DRAKA parkeerterrein tegenover het Tango tankstation, adres:
Gedempt Hamerkanaal 16
1021 JV Amsterdam
GPS: 52°23’02.4″N 4°55’22.0″E

Vanaf Centrum Amsterdam via IJtunnel — 10 min.
Neem de eerste afslag na de IJtunnel om vervolgens bij de stoplichten links voor te sorteren. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag om rechtdoor te gaan. U bevindt zich nu op Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts. U bent nu op het Gedempt Hamerkanaal. Blijf deze weg volgen tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 bevindt zich het terrein van De Overkant (aan de linkerkant).

Vanaf de ring A10 — 4 min.
Neem de afslag s116. Neem de eerste afslag Noord 300-349. Ga bij de stoplichten linksaf. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag om rechtdoor te gaan. U bevindt zich nu op de Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts. U bent nu op het Gedempt Hamerkanaal. Blijf deze weg volgen tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 bevindt zich het terrein van De Overkant (aan de linkerkant).

Vanaf Schiphol – 22min.
Vanaf Schiphol gaat u de A4 op richting Utrecht/Haarlem/Amsterdam. U vervolgt deze weg naar de A10. Op de A10 neemt u eerst de afslag s116 richting het Centrum. Na 600m slaat u linksaf richting de Nieuwe Leeuwarderweg/N247. Vervolgens neemt u direct afslag Noord 300-349. Na 300m slaat u linksaf richting de Johan van Hasseltweg/s118. Ten slotte slaat u na 650m rechtsaf richting het Gedempt Hamerkanaal. De Kromhouthal bevindt zich aan uw linkerzijde.

 

GVB VEERPONT

Lopend / Fiets vanaf Amsterdam Centraal Station
Vanaf de achterzijde van het Centraal Station vertrekken diverse gratis veerponten naar Amsterdam-Noord. U neemt de pont naar het IJplein vanaf het Waterplein Oost(de meest rechter pont als u met uw rug naar het station staat). Deze pont gaat minstens vier keer per uur en brengt u binnen 5 minuten naar het IJplein. Vanaf het IJplein het fietspad volgen, rechts afbuigen en voorbij supermarkt Dirk van de Broek rechtsaf slaan.

 

OPENBAAR VERVOER

Buslijn 32 of 33 (vanaf halte Johan van Hasseltweg) — 7 min. 
Loop in de richting van de rotonde en neem de tweede afslag om rechtdoor te gaan op de rotonde. U bevindt zich nog steeds op de Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts om het Gedempt Hamerkanaal op te gaan. Volg deze weg tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 vindt u de hoofdingang van het terrein (aan uw linkerhand). U loopt nu recht tegen de Kromhouthal aan (Gedempt Hamerkanaal 231).

Buslijn 38 (vanaf halte Hamerstraat) — 4 min. 
Loop de Meeuwenlaan af richting de supermarkt ‘Dirk van den Broek’. Ga voor de supermarkt links de Motorkade in. Volg deze weg de bocht mee naar links. U bevindt zich nu op het Gedempt Hamerkanaal. Tegenover nummer 96 vindt u de hoofdingang van het terrein (aan uw rechterhand). Schiphol – Amsterdam Centraal Station— 17 min. Vanaf Schiphol vertrekken diverse treinen naar Amsterdam Centraal. Vanaf dit punt kunt u verder reizen met een van de bovenstaande bussen of de veerpont.