Vinten
Vinten
 • Bedrijfsnaam

  Vinten
 • Leverancier

  Vocas
 • Telefoon

  035 - 6 233 707
 • Website

  Vinten

Vinten is fabrikant van camcorder support systemen als portable statieven voor ENG en EFP gebruik maar heeft daarnaast een naam in de studiowereld met hun Pedestals. Vinten behoort al jaren tot de absolute top op het gebied van camera support systemen.

Haar marktpositie heeft Vinten te danken aan de voortdurende ontwikkeling en doorontwikkeling van nieuwe en bestaande producten. Voor de ENG/EFP markt biedt het Vinten pakket een complete range van statieven met een 75mm schaal tot en met de 150mm schaal incl. bijbehorende fluid heads.

Het pakket kent een prijsopbouw dat synchroon loopt met die van de verschillende merken en typen camcorders zodat er een passend Vinten statief te keizen valt voor elk model. De statieven zijn naar wens modulair op te bouwen of als compleet systeem incl. draagtas te bestellen.

Voor de studiomarkt heeft Vinten een nog uitgebreider pakket aan oplossingen van support systemen voor de grote en zware studio camera’s. Ook in dit pedestal pakket zit een prijsopbouw die Vinten producten bereikbaar maakt voor verschillende camera’s en budgetten. Deze lijn start bij het Ped Plus systeem dat geschikt is voor kleinere studio’s en loopt door tot de Quatro serie voor de grotere studio’s.

Vocas Sales & Services is sinds 2009 gecertificeerd service partner voor het complete Vinten pakket. Van het kleinste 75mm statief tot aan de grootste pedestal systeem kan door Vocas van service worden voorzien.

Voor meer informatie over Vinten producten kunt u contact met Vocas opnemen of alvast een kijkje op de website van Vinten nemen.

Onder het kopje Support kunt u tevens specifieke informatie over Vinten producten vinden zoals manuals, tips & trics en meer interessante informatie.