Sony
Sony
 • Bedrijfsnaam

  Sony
 • Leverancier

  Vocas
 • Telefoon

  035 - 6 233 707 |
 • Website

  Sony

Sony vormt over langere periode een belangrijke en innovatieve fabrikant van camera’s. Over de afgelopen jaren werd na de vernieuwing op HD met veel enthousiasme de ontwikkeling naar Ultra High Definition opgepakt. Dat startte met de hoogwaardige cinematografische camera F65 en werd binnen afzienbare tijd opgevolgd met de F5 en F55 camera’s.

Maar ook in de iets minder hoogwaardige regionen laat Sony zich niet onbetuigd. De FS700 en de later geïntroduceerde FS7 en FS5 camera’s tonen aan dat het Sony ernst is om UHD dan wel 4K een serieuze start te geven voor ENG, documentaire en electronic cinema toepassingen.

Zelfs op prosumer gebied biedt men met de Alpha 7SII een compacte ‘buddy’ camera die naast de grotere professionele versies toegepast kan worden. In combinatie met haar Japanse betrouwbaarheid toont Sony hiermee aan dat men terecht gezien mag worden als een vooraanstaande fabrikant die technologische ontwikkeling omarmt en sterker aanjaagt binnen de industrie. Vanuit die invalshoek mag Sony niet ontbreken in uw overweging wanneer u nieuwe audiovisuele digitale apparatuur wenst aan te schaffen.

Vocas is door Sony Japan aangesteld als officieel Service Level Agreement partner wat inhoudt dat Vocas garantie afhandeling en reparatie mag uitvoeren onder de Sony fabrieksvlag. Eenzelfde situatie geldt voor de levering van Sony’s media opslagproducten, van opslagkaart t/m ODA, het Optical Disc Archive systeem.