Ouput
Ouput
 • Bedrijfsnaam

  Output
 • Adres

  De Meerheuvel 10 5221 EA 's-Hertogenbosch
 • Telefoon

  (073) 639 26 00
 • Website

  Output

Output distribueert alle benodigde videoapparatuur voor vaste of portable installaties en voor verhuurbedrijven. Wij leveren lcd monitoren in alle formaten, videowall, videomixers, professionele camera’s en professionele videoprojectoren. Uiteraard bent u bij Output ook aan het goede adres voor videoswitchers, scalers, bekabeling en overige videoaccessoires. Vrijwel alle apparatuur en accessoires zijn snel of direct uit voorraad leverbaar.

Een goed advies is essentieel en kan enkel gegeven worden door mensen met ervaring op het gebied van video. Onze medewerkers zijn specialisten op dit gebied en zijn altijd op de hoogte van de laatste stand der techniek, de specificaties en de mogelijkheden.

Een goede video installatie voorziet niet enkel in de behoefte van goed beeld. U kunt zomaar op zoek zijn naar een goede content management oplossing of de perfecte combinatie met audio of zelfs met licht. Wij hebben verstand van deze combinaties en kunnen voor u de perfecte mix maken van producten. Wat u ook bedenkt, wij hebben altijd een oplossing op maat.