DOP Crewservice
DOP Crewservice

Dolf Oosterhoff Productions B.V. (DOP Crewservice) bestaat sinds 1986 en is gespecialiseerd in het uitzenden, bemiddelen en detacheren van technici en medewerkers voor theater, congressen en evenementen.
In de afgelopen 20 jaar heeft DOP met de uitzendorganisatie veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland op het gebied van werkzaamheden in theaters, tijdens evenementen, congressen en diverse projecten in de culturele sector. Aan vele tevreden opdrachtgevers hebben wij personeel geleverd voor uiteenlopende producties. Als gevolg hiervan hebben wij een uitgebreid bestand van kundige en ervaren mensen opgebouwd, werkzaam in diverse diciplines. Zo beschikken wij over productieleiders, toneelmeesters, lichtoperators, geluidstechnici, decorbouwers & stagehands.

Met DOP Crewservice, erkend lid NBBU, NEN 4400-01 gecertificeerd, bent u verzekerd van een goede en betrouwbare partner voor de tijdelijke inhuur van crew zonder de lasten van dienstverband.
DOP Projects is VCA** en DOP Crewservice is VCU gecertificeerd waardoor de DOP bedrijven en haar medewerkers voldoen aan hoge veiligheidsnormen die worden gesteld.

Er wordt een zeer actief veiligheidsbeleid gevoerd (ARBO), instructies, controles, RIE’s en LMRA’s worden regelmatig uitgevoerd.