Talent café

powered by Mediaborrelnoord.tv

Tijdens het AV Festival organiseert Mediaborrel Noord dit jaar voor het eerst het Talent Café voor alle mediabedrijven die hard op zoek zijn naar nieuw talent en natuurlijk voor nieuwe talenten die op zoek zijn naar potentiële werkgevers of opdrachtgevers. We gaan mediabedrijven, zoals het Hilversumse NEP, matchen met freelancers en studenten die een stage in de media zoeken. Je zou kunnen zeggen dat het Talent Café het enige café in de media is met een kennismakingsgarantie. In het Talent Café draait het in de eerste plaats om het ontmoeten van nieuwe mensen en bedrijven maar bij een succesvolle match kan er natuurlijk ook direct geproost worden!

Iedereen is welkom om tijdens het AV Festival op ieder moment het Talent Café te bezoeken, maar wil je verzekerd zijn van een één-op-één gesprek met een van de bedrijven, meld je dan vooraf aan. Houd deze website en de Mediaborrel Noord Facebook groep goed in de gaten.

Wil jij langskomen in ons Talent café op 7 en/of 8 juni tijdens het AV Festival in de Kromhouthal in Amsterdam, mail je contactgegeven en CV aan match@mediaborrelnoord.tv en laat even weten in welke functie(s) je interesse hebt en welke dag en dagdeel je van plan bent langs te komen!

 

We zoeken in ieder geval kandidaten voor de volgende functies: 

– Eindredacteuren
– Redacteuren (Junior en senior)
– Producers
– Casting redacteuren
– Productie assistenten
– Webredacteuren
– Camjo’s
– Verslaggevers
– Productieleiders
– Junior Camera Talenten
– Media Managers
– Service Operations medewerkers
– Junior Playout Operators
– Remote Camera Operator Realize Soap
– Junior Graphics Operator met kennis van Photoshop
– Junior Beeldtechnicus
– Junior Video Editor (Sport)
– Stagiairs voor iedere functie of studierichting.