Talent café

powered by Mediaborrelnoord.tv

Tijdens het AV Festival op 12 en 13 juni organiseert Mediaborrel i.s.m. Match in Media dit jaar voor de tweede keer het Media Talent Café voor alle mediabedrijven en mediatalenten die graag met elkaar in contact willen komen. Het café is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een baan of freelance klus in de media maar ook voor mediatalenten in de dop die bijvoorbeeld op zoek zijn naar een stage.

 

Wat kan je verwachten: speeddates, (netwerk)borrel, pitchsessies, (bedrijfs)presentaties, exclusieve keynotes en de eerste mediatalent awards!

 

Wie kan je verwachten in het Talent Café: verschillende mediabedrijven van klein tot groot, van zender tot online kanaal, van commercieel tot NPO, van facilitair tot creatief designbureau!

 

Verder kan sollicatie advies krijgen, een gratis profiel aanmaken In het Talent Café draait het in de eerste plaats om het ontmoeten van nieuwe mensen en bedrijven maar bij een succesvolle match kan er natuurlijk ook direct geproost worden!

 

Iedereen die werkzaam is in de media of werk zoekt in de media is van harte welkom in ons Media Talent Café.

 

Binnenkort meer informatie, maar weet jij nu al dat je langs wil komen in ons Talent Café op 12 en/of 13 juni tijdens het AV Festival in de de Westergas Fabriek in Amsterdam, laat het ons weten per mail via match@mediaborrelnoord.tv.

We zoeken in ieder geval kandidaten voor de volgende functies: 

– Eindredacteuren
– Redacteuren (Junior en senior)
– Producers
– Casting redacteuren
– Productie assistenten
– Webredacteuren
– Camjo’s
– Verslaggevers
– Productieleiders
– Junior Camera Talenten
– Media Managers
– Service Operations medewerkers
– Junior Playout Operators
– Remote Camera Operator Realize Soap
– Junior Graphics Operator met kennis van Photoshop
– Junior Beeldtechnicus
– Junior Video Editor (Sport)
– Stagiairs voor iedere functie of studierichting.