AV Experience

AV Experience

AV Experience is een must-see evenement voor alle creatieve film-, programma- of webvideomakers. Het is de plek waar Nederlandse mediamakers bij elkaar komen om te kijken wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van broadcast, film, post productie en audio. Je kan op de AV Experience in contact komen met de belangrijkste Nederlandse producenten in de markt. Voor degene die op zoek is naar werk is er het Talent Café. Natuurlijk zijn ook de fabrikanten en leveranciers aanwezig om de laatste technologische ontwikkelingen te laten zien. AV Experience is twee dagen inspiratie opdoen bij de masterclasses en trainingen. Het is dé plek om in contact te komen met je Nederlandse vakgenoten. 

De volgende thema’s zijn leidraad voor de indeling in de hal en het aanbod van de lezingen: 

broadcast & live productie
cinematografie & licht
post productie & VFX
audio

INNOVATIE


Doordat deelname aan AV Experience laagdrempelig is, biedt dit event je een veel breder aanbod dan andere beurzen. Veel innovatieve bedrijven, specialisten met een uniek product, verrassende lezingen, nieuwe technieken, maar ook uiteraard de gevestigde namen. Alle belangrijke Nederlandse mediabedrijven en toeleveranciers doen mee met de AV Experience.

INFORMATIE


De eventvloer is overzichtelijk ingericht in theaters, stands en beleving. Klein en vernieuwend wordt zo niet ondergesneeuwd door groot en gevestigd. Waar je bij andere beurzen de weg kwijt raakt in de internationale stand van een ‘grote’ standhouder, kun je op het AV Experience makkelijk in contact komen met de specialisten uit Nederland. Het verhaal van de standhouder telt! 

INSPIRATIE


Naast een gevarieerde beursvloer, kun je je ook laten inspireren tijdens één van de vele workshops en seminars. Deze sessies worden je aangeboden door de organisatie, brancheverenigingen, verschillende standhouders en mediapartijen. 

AV Experience

de Kromhouthal

ALLES BEKIJKEN Terug

GOLD SPONSORS