AV Festival 2017

  

Ben je film-, tv of new media maker? Wil je weten wat de laatste ontwikkelingen zijn op jouw vakgebied? Ben je op zoek naar inspiratie? Of wil je graag vakgenoten ontmoeten? En dat alles in festivalsfeer? Kom dan naar het AV Festival 2017 op 23 en 24 mei in de Kromhouthal in Amsterdam!

 

Een echt festival
Lezingen, user groups, stands, foods & drinks en fun zijn de ingrediënten van het AV Festival. Een beurs organiseren vonden wij te saai. Beleven & deelnemen daar gaat het om. We gaan twee dagen het AV vak vieren. 

Indrukwekkende line-up
Op het AV Festival zijn de belangrijkste spelers uit de AV industrie aanwezig. Zij laten je graag de nieuwste producten & software zien en ervaren. Daarnaast worden er tientallen workshops en lezingen gegeven door sprekers vanuit de hele wereld. Kijk voor een overzicht op: lezingen.  

Vakgenoten ontmoeten
Het AV Festival is een ontmoetingsplek van en voor iedereen die in de AV branche werkzaam is. Loop niemand mis met de HandShake-app

Doe mee aan de 48 minutes contest
Mobile journalism is een hot item en het centrale thema van het AV Festival. In het kader van dit thema wordt de 48 minutes contest georganiseerd op 23 mei. In teams van drie personen krijg je de opdracht om binnen 48 minuten een nieuwsitem te maken op het AV Festival. Voorafgaand verzorgt Videonieuwsbericht een mojo training. Aan het eind worden alle items afgespeeld in het AV Festival journaal. Een deskundige jury kiest het winnende team. Meld je nu aan.  

Bezoek een echte filmset: OPEN SET
Tijdens het AV Festival vindt OPEN SET plaats. Drie Nederlandse topregisseurs gaan met hetzelfde decor en script aan de slag. Hieruit ontstaan drie verschillende films. Tijdens de opnames en het post productieproces vertelt een moderator wat er allemaal gebeurd. 

Kromhouthal
De Kromhouthal is twee dagen de thuisbasis van het AV Festival. Een creatieve en sprankelende plek in Amsterdam Noord. Speciaal voor het evenement vaart de CameraNU.nl pont tussen het Amsterdam Centraal Station en de Kromhouthal. Ook is het mogelijk om gratis te parkeren. 

Powered by Khore by Showthemes