48 minutes Ga de Mojo uitdaging aan in 48 minutes

Dankzij de smartphone kun je op elk moment en overal zelf filmen. Maar hoe snel ben jij? Het AV Festival daagt je uit om in teams van 3 personen binnen 48 minuten een nieuws-item te maken op het festival. Je kunt de camera bedienen, monteren of verslag doen. Vooraf krijg je instructies over de techniek achter het mobiele filmen en monteren. 

De 48 minutes contest wordt gehouden op dinsdag 23 mei. Vanaf 17.45 krijg je instructies, om 19.12 ga je aan de slag en om 20.00h moet je klaar zijn.
Jullie items worden afgespeeld tijdens het AV Festival en een deskundige jury wijst de winnaars aan.
– Zorg er voor dat je voldoende geheugen over hebt op je smartphone, minimaal een aantal GB. HD video neemt veel ruimte in beslag
– Neem een koptelefoon of oortjes mee
– Neem je oplader mee

Heb je een iPhone installeer dan vooraf iMovie. Te vinden in de App store. Hoe meer je er al mee oefent des te beter. De tutorial van Apple is hier te vinden. Op youtube staan ook diverse tutorials. 

Voor Android devices raden we  Kinemaster aan. Een trial versie is in de playstore te downloaden. Kijk van tevoren of jouw toestel alle functies van Kinemaster ondersteund. Op youtube staan instructiefilmpjes. Een android app als open camera is ook handig zijn om alvast te installeren. Hetzelfde geldt voor de wetransfer app.

 Als bezoeker van het AV Festival kan je meedoen door je te registreren. Elk team bestaat uit 3 personen: de cameraman, de verslaggever en de editor die voor de montage zorgt. Je kunt je individueel of als  team opgeven. Schrijf je zo snel mogelijk in want er is een zeer beperkt aantal plaatsen! Geef je nu op en ga de uitdaging aan.

Mogelijk gemaakt door

Mafico

Standnummer: A13  Mafico is 30 jaar geleden opgericht door Coen van Duijn. Mafico importeert en verspreidt muziekinstrumenten en verscheidene audio- en videomerken aan dealers in de Benelux. Mafico is begonnen als een klein familiebedrijf; begonnen maar is het bedrijf in de afgelopen 30 jaar enorm gegroeid en heeft nu meer dan 8 medewerkers. Ondanks dat, is het bedrijf nog steeds in handen van de familie en wordt nu geleidt door Coen’s zoon; David. Mafico behoort tot een van de snelst groeiende distributeurs in de regio. Ons flexibele en efficiënte team van jonge maar ervaren mensen heeft zich als succes bewezen met een moderne visie over distributie.

videonieuwsbericht

Steeds meer bedrijven zien het grote belang van video. Zij gebruiken dit medium om hun verhaal te vertellen aan het publiek. Want, met video komt uw boodschap sneller en beter over. En door deze te verpakken als een echt nieuwsbericht, kunt u rekenen op een hogere attentiewaarde. Ook worden video's veel vaker gedeeld op de sociale media kanalen dan traditionele tekstberichten.

Powered by Khore by Showthemes