48 minutes Ga de Mojo uitdaging aan in 48 minutes

Winnaars van de 48 minutes contest: Neuk Dure Meuk

 

 

 Deze AV Festival Aftermovie met de titel Leuk Dure Meuk is gemaakt door de winnaars van de 48 minute contest.

 

Neem de MOJO-handschoen op en doe mee met de 48 Minutes Contest
Wil je zelf wel eens aan de slag als mobiel verslaggever? Doe mee aan de 48 Minutes Contest op 23 mei. In teams van 3 personen probeer je met niets meer dan een smartphone in 48 minuten een volwaardig nieuwsitem te maken.

Kom alleen of als team
Een team bestaat uit een verslaggever, een cameraman en een montage editor. Je kunt je aanmelden als groep, maar het is ook mogelijk om je door de organisatie te laten koppelen.

Fifteen minutes of fame: iedereen zijn eigen verslaggever met Mobile Journalism

In korte tijd heeft Mobile Journalism de wereld veroverd. Waar nog niet eens zo heel lang geleden een groep mensen nodig was in een bus vol apparatuur om een volwaardig nieuwsitem te maken, heb je vandaag de dag alleen je smartphone nodig om nieuws de wereld in te sturen. Geen wonder dat Mobile Journalism het centrale thema is van het AV Festival.

 

Mobile Journalism is voor iedereen die korte items wil maken met beperkte middelen, of redacteuren en verslaggevers die nog niet eerder video items hebben gemaakt. Kortom, iedereen die alles wil weten over het maken van reportages met je telefoon.

 

Kom alles te weten over het maken van korte filmpjes

Op het AV Festival vind je alles over verslaggeving met je smartphone. Van het maken van de filmpjes tot de technieken daarachter. Van de kwaliteit van de camera’s tot live broadcasting. Weet welke software je móet hebben en ontdek alle ins- en outs van mobiele verslaggeving. Vraag er naar in de stands of bezoek een van de lezingen en workshops.

 

Ga zelf de uitdaging aan in de 48 Minutes Contest

Op 23 mei kun je zelf aan de slag als mobile journalist. In teams van drie gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan door in exact 48 minuten een nieuwsitem te maken op de smartphone. Vooraf krijgen deelnemers een training verzorgd door Videonieuwsbericht. 

Mogelijk gemaakt door

Mafico

Standnummer: A13 Mafico is 30 jaar geleden opgericht door Coen van Duijn. Mafico importeert en verspreidt muziekinstrumenten en verscheidene audio- en videomerken aan dealers in de Benelux. Mafico is begonnen als een klein familiebedrijf; begonnen maar is het bedrijf in de afgelopen 30 jaar enorm gegroeid en heeft nu meer dan 8 medewerkers. Ondanks dat, is het bedrijf nog steeds in handen van de familie en wordt nu geleidt door Coen’s zoon; David.Mafico behoort tot een van de snelst groeiende distributeurs in de regio. Ons flexibele en efficiënte team van jonge maar ervaren mensen heeft zich als succes bewezen met een moderne visie over distributie.

videonieuwsbericht

Steeds meer bedrijven zien het grote belang van video. Zij gebruiken dit medium om hun verhaal te vertellen aan het publiek. Want, met video komt uw boodschap sneller en beter over. En door deze te verpakken als een echt nieuwsbericht, kunt u rekenen op een hogere attentiewaarde. Ook worden video's veel vaker gedeeld op de sociale media kanalen dan traditionele tekstberichten.

Karakter.TV

Powered by Khore by Showthemes